I've been roaming around

GOOD DAY. Nu ska jag laga mat och sen ska jag städa (((((: Kul. Det kommer bli så himla fint.

Helt underbarFick besök av en valp idag, en valp som hör hemma i Göteborg. Åh så fin!

Like tiny pieces in a puzzlePusslar så jag blir alldeles pusslig. Nu är det din tur Danielle!

Hur random som helstJag fick mina garderober idag, äntligen. Det blev fint.

Alltså

Är inte alls på blogghumör. Tänkte bara berätta att det INTE var jag som skrev förra inlägget, det var min kära vän Sharlee. Kan också säga att jag INTE fick mina garderober idag heller, som det var sagt. Orka.
Ska snart hämta tvätten i tvättstugan och sen typ sova.

Egentligen är jag en riktig bajsmänniska.

Jag har aldrig berättat för er att det är någonting jag egentligen fascineras av. Det är liksom bajs. Det luktar ganska underligt men gott. Jag gillar bajs för att det är min egen avföring och jag brukar oftast titta på mina bajskorvar om de är hårda eller mjuka. Jag gillar mest när de är hårda för då går det att torka. Jag skulle aldrig vilja äta en hel bajskorv, men jag skulle kunna smaka. Fast det är nog alldeles för farligt. Jag tycker det är bra att bajset finns för det gör att man känner sig helig efter att man har bajsat. Här nedan är min favoritbajsvideo.Och såhär brukar jag bajsa när jag blir stressad på skolan. Haha :) Jag gillar inte att bajsa på skolan för att det känns som att man bryter mot lagen nästan :P Men då är det så skönt när man väl gör det :) Fast det är ju mindre trevligt när någon annan gör det och man går in efteråt, uscha!!:o

Vet du vad?

Nu ska jag borsta tänderna. Sen ska jag sova. Ohhhhh. Tänkte skriva att jag är duktig som lägger mig såhär tidigt, men sen tittade jag på klockan... 01:15, härligt. Två lediga dagar kvar, och dom kommer bli FINA.

Har jag ingen stil, eller har jag alla stilar?Gosnatt och godnatt. Kram. Ta hand om er.

Åh denna brist på inspiration


Ah men tjena

Hemkommen till mammas place. Har precis intagit lagom mycket mat och funderar nu på när jag ska upp till Sundsvall. Det är så mycket jag vill hinna med innan skolan börjar!

Missuppfatta mig rätt, jag längtar faktiskt till skolan börjar också. Det känns dock lite vemodigt att det bara är tre lediga dagar kvar... men VAD GÖR DET när man har Sveriges bästa klass? Inte mycket.

Kära Anna

Tack för fin kommentar min vän! Jag kan ju börja med att tacka för att du stod ut att bo med mig i ett helt år. Tack för alla fina pratstunder, goda fiskpinnar och gångerna jag kom hem till en städad lägenhet. Tack för svängarna till Hemmakväll, tack för mysiga tv-kvällar, tack för alla skratt. TACK FÖR ALLT ANNIPANNA!

Det kommer bli obeskrivligt tomt och ensamt utan en roommate att vända sig till, prata med, shoppa med, få hjälp med disken av... Förhoppningsvis vänjer jag mig ganska snabbt, men fram till dess hoppas jag på mycket stöd (sleepoverz) från mina fina vänner däruppe i Västernorrland!

Money money money

Hallå. Fick en laddare till min miniälskling idag, tack mamma och pappa. Och farfar som plockade upp den!

Anyways. Jag försöker klura på hur min lägenhetis kan bli udda och hip och cool. Nummer ett på min önskelista är en stor fin gammal karta att drämma upp på väggen ovanför sängen. Myrorna och Erikshjälpen och Röda Korset, HERE I COME! Vet inte ens när jag ska upp nästa gång men... det löser sig!

WOHO SKOLA SNART!!!

Holy mother of shit

Hej! Min laddare till datorn brann upp. Hur lätt är det att blogga dårå? Inte lätt.

Ni har missat SÅ MYCKET av mitt liv. I torsdags kom Emmy häm till mäg, sen tivoliade vi på Strömmingsleken fre-sön. Söndag kväll kom Moa, Patte och Jossan och då slog vi upp TÄLTET på pappas gård. Där har vi nu sovit i två nätter. Det var JÄTTEKUL. Det kom en katt och två grodor.

Idag skjutsade jag, mamma och pappa upp Emmy och Jossan till Sundsvall medan Moa och Pisa fick dra dit pepparn växer*. När vi ändå var i Sundsvall passade vi på att fixa min lägenhet (samma adress som förut fast i en helt ny värld). Vi åkte på IKEA och på WiLLYS. Piffade osv. Fotade ingenting fast kameran låg i väskan, HE-HE.

Nu är jag ensam i hela Sandarne, i pappas kök, och ska snart sova i en SÄNG.

* pepparn växer hos Pisas mamma i Stugsund.

GBG 110725-110731

Jag insåg äntligen att jag aldrig skulle orka redigera alla bilder från Göteborgsresan, så här kommer en stor del av dem - oredigerade.Ditresa, Göta Kanal, Naturhistoriska, leende getter, sälar och ekorrar, krabbfiske, Liseberg, AtmosFear, spöke, fransk lägenhet, tågresa.

Det är dags för fredagsmys.

Snart snart snart ska jag och mamma dra ner till närmaste pizzeria för fredagsmiddag. MYSIIIGT.
Imorgon kanske det blir värsta spontana 9a-klassfesten, like whaaaat.
Annars myser nog jag och Felicia framför stortvn här hemma!

Nästa helg är det Strömmingsleken, pepp.

Hemma

Rubriken says it all. Göteborg och Stockholm var fint och awesome och allt det där. Hoppas på att jag orkar redigera bilder ikväll, isåfall blir det en ordentlig bildbomb!

Jag och mamma ska snart dra till Stenö, men först ska vi köpa en ISFOLKSBOK. Äntligen.

RSS 2.0