incoming

Sitter i datasalen, working my ass of ungefär. Mår illa och jag tror det är på grund av bristen på fönster.
Jag har planerat resten av skolveckan in i minsta detalj, eller inte, och snart får jag åka hem igen.
När jag åker upp hit igen är det med vetskapen om att nästa gång jag åker hem så är det för alltid. Eller åtminstone tio veckor. Förstår ni hur mycket jag längtar?


Hej. Hejsan. Tjenixen. Fy satan vad trött jag är. Jag skulle kunna somna på fläcken. Allt jag vill är att gå ut i det fina vädret (det är fint fortfarande va?), men jag har saker att göra här inne i den fönsterlösa datasalen.

Hur som helst, idag får jag komma hem. Veckan har gått fort och nu är det bara två veckor kvar till sommarlov.


Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

tell me why (i want it that way)

Här kommer en sak jag tänker på ganska mycket:
Jag äger rätt mycket saker. Jag har en mobiltelefon (en smartphone till och med), en gitarr, en ny dator, en kamera (lånad av skolan då), en lägenhet.... och ändå tänker jag mer på saker jag vill ha än allt det fina jag redan har. Hur kommer det sig? Det är idiotiskt. Ett sådant problem har inte en äkta buddhist. De är smarta nog att förstå att behov och begär är fult.
Men, hur otacksam det än får mig att känna kommer jag nog alltid tänka på det där Xbox:et jag så gärna vill ha, eller den där Mustangen eller en ny mobil eller....

Jag är trött och vet inte riktigt vad jag skriver just nu. Jag blev skjutsad till Sundsvall av pappa och Jasmine idag. Vi hängde på Birsta och i min lägenhet en stund innan de åkte hem. Jag har varit här i fyra timmar, ska vara här hela veckan, men jag saknar redan min familj och längtar hem. Jag får tänka så här: friday is not that far away.


äntligen?

Hallå. Jag är 18 år nu. Myndig. Vuxen.
Allt blir mycket svårare, jobbigare och krångligare från och med nu, det är så jag ser på saken. De flesta andra längtar i flera år efter sin artonårsdag, men jag ser helt ärligt inte det positiva i det. Liksom, jag måste gå på banken imorgon - jobbigt.

Hur som helst så bloggar jag nu för första gången från min nya lilla dator och det känns ju bra!
Kanske får göra det oftare då. Eller inte...

Förutom datorn fick jag högtalare, pengar, en jävla massa choklad (♥) och en massa andra fina småsaker! Jag är himla nöjd kan jag säga. :)

RSS 2.0