STONE, EMMA

 
Jag blev på skaparhumör och plockade upp pennan. Detta är väl resultatet, ungefär. Jag är säker på att jag kommer göra många småändringar i morgon när jag har sovit på saken (mer skuggor, mer highlights, jobba mer med håret), men jag är ändå väldigt nöjd med denna.
Det skall hur som helst föreställa min favoritskådespelerska, Emma Stone. Hon är fin hon.

BABY IT'S A NEW AGESäg hej till Magda.

MACBOOK PRO

Blir det mer bloggande i fortsättningen nu när jag har en ny dator? Kanske - vi får väl se.

IT'S TIME THAT YOU WON

Detta är Findus. Han bor hos pappa sedan någon månad tillbaka och påminner så pass mycket om vår förra kanin Nemo (may he rest in peace) att han ofta blir kallad just det. Han är långt ifrån perfekt - osocial och aggressiv - men jag tycker om honom ändå. Jag tror dock inte att de känslorna är besvarade, inte än i alla fall.

NÄSTAN SVART


CELEBRATION

Kalas på kalas på kalas. Tar det aldrig slut? Nej, det gör ju inte det, för kalas är ju "kind of an annual thing". Fast å andra sidan tackar jag inte nej till att träffa släkt och vänner, fika och klä upp mig lite extra. Idag firade jag min föredetta låtsassyster (som hade gjort en av de godaste tårtorna någonsin) och igår firades min numera tioåriga kusin. Vad ingen vet är att jag då också tog en chokladboll som en hyllning till min namnsdag. Hihi.

NOVEMBERI November spenderade jag några dagar i bästa London. Jag har fortfarande inte laddat upp de bilderna någonstans, men här är nu två av dem. Eller ja, den första är inte ens från London, utan från ett julpyntat (?) Arlanda. Den andra bilden föreställer Morgan Freeman i vaxdockeformat. Otroligt.

LONDON AIRSPACEHallå! Förändring är förbättring, inte sant? Denna blogg är nu 200 pixlar bredare, vilket resulterar i större bilder med bättre kvalité. Däremot betyder inte detta att jag kommer börja blogga oftare, tack och lov!!!!! Jag ska dock försöka börja fota igen och om jag mot all förmodan skulle få till något riktigt bra så lovar jag att dela med mig.
Pussss!

RSS 2.0