el silencio loco


^ Så här känner jag mig nu ungefär........

Nej då, skojade bara. Sitter i datasalen helt ensam nu, Jossan och Pisa gick nyss och lämnade mig åt mitt öde. Fast ska gå hem och göra något väldigt värt nu: duscha.
Sen måste jag STORSTÄDA också, mamma kommer ju ca 18:30 och då måste lägenhetis vara i prima skick, om man säger så!
Mamma och jag ska alltså äta + kolla på hockey på O'learys här i Sundsvall så det blir nog en väldigt mysig kväll. Eller ja, det beror ju på hur vilda alla hockeyhuliganer är..... spännande.

PUSS

kiCkin it Old skOOl

Snygga vänner har jag, ingen tvekan om saken. ♥


Okej, så här: Vi hade en lektion idag. En lektion. Den började 8:30 och slutade lite över en timme senare. Meeeen gissa var jag är då? Jo, på skolan. Klockan närmar sig nu 14:00 och jag har suttit i datasalen och frusit händerna av mig i FYRA timmar nu, och det enda jag har åstadkommit är redigeringen av bilderna ovan.
Hungrig är jag också, så jag funderar på att satsa på en tidig middag: gå hem ungefär nu och steka falukorv.

PUSS.

"here comes the sun" lol

Solen skiner. Tror jag. Jag har faktiskt ingen aning eftersom jag sitter i skolans fönsterlösa, iskalla datasal. Jag har till och med fått lite gjort!!!
Efter skolan ska jag nog köpa ett eller två par billiga strumpbyxor på Lindex, göra tonfisksallad och städa inför morgondagens filmkväll. Längtar redan!!!!!!

Ah okej, dags för religionslektion. PUSS.

still playing the field

Veckorna går så snabbt nu. Kort efter varje söndags/måndagsångest är fredagen där igen, alltid lika välkommen. Nu är det alltså lördag natt och helgen har som vanligt flugit förbi, vart tog den vägen?
Våra högljudda grannar har varit ovanligt bråkiga i natt. Min gissning är att de har problem med sin ytterdörr, men det är bara en gissning. Höga dunsar som fått fönsterrutorna att skallra och smällar i dörrar har ljudit uppifrån i en timme snart, samman med många andra oidentifierade ljud.

Hur som helst så hade jag tänkt ta till vara på denna natt, men jag vet inte hur jag bäst ska utnyttja tiden. Är man en no-lifer som mig så skulle man kunna rengöra sitt smink. Funderar starkt på det faktiskt, sad but true. Vad annars, liksom?GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, MAMMA!

Nu är det ju tyvärr redan slut på mammas födelsedag, eftersom att klockan är 00:20, men jag kan ju alltid skriva ett litet grattis i efterskott! Om ungefär 18 timmar är jag hemma i Söderhamn, och då kan vi fira min underbara mor på riktigt: med god mat (som hon själv får laga, såklart!!!), presenter och fredagsmys! Behöver jag säga att jag längtar?

Nu ska jag fläta håret så att det är vågigt och fint imorgon!!!!


Och som vanligt är bilden helt off-topic, men vad gör väl det? Den här bilden påminner mig dock om att jag borde fota min lägenhet igen; det var ett tag sedan sist och en hel del har förändrats.

RSS 2.0