LITTLE CHANGES

Nämen ser man på! Jag har ägnat lite tid åt min blogg! Både bloggat och fixat designen. Ändrat den där headern som faktiskt bara skulle vara tillfällig, fixat lite småsaker som ingen förutom jag ändå kommer lägga märke till, laddat upp en profilbild och tagit bort den igen, fått göra om allting tre gånger för att jag har glömt att spara... men nu är jag nöjd!
(Du för göra som du vill, men aldrig förråda den som bryr sig.)
 

AMBIVALENCE

En mobilbild av utsikten från mitt fönster för femton minuter sedan.
 
Igår hade jag min sista riktiga lektion för den här veckan. Ändå måste jag stanna i min iskalla lägenhet till på torsdag då jag har en halvtimmes utvecklingssamtal. Det är väl smällar man får ta, antar jag. Nästa vecka är det trots allt höstlov.
Idag har jag roat mig med att köpa mat för mina sista pengar så nu står tacos på menyn. Burkmandariner till efterrätt. Om ni bara visste hur länge jag stod och valde mellan nyponsoppa och grädde eller konserverad frukt... Självklart så ångrar jag mig nu.

Snart.

JULES AND THE BEANS


 
 
Jag fotade som sagt med min vän Julia förra veckan. Det var kolsvart och svinkallt ute, så med min totala brist på inspiration och den mediokra skolkameran (som är sämst att fota med i mörker) blev resultatet därefter. Jaja, jag hade kul och det är det som räknas!

FLURRIES AND SPRINKLES


Hm, och än en gång har denna blogg blivit försummad av undertecknad. Det var ju synd. Kanske är det för att jag inte känner mig så hemma här längre? Jag är aldrig stolt över något jag publicerar, och vad är "DARKNESS" för titel egentligen?
Imorgon är jag ledig men hoppas ändå att det blir en produktiv dag, att jag orkar ta tag i allt det där som borde (men inte måste) göras.
Jag har ett fåtal saker att se framemot den här skolveckan, bland annat en plåtning med min vän Julia, men mest längtar jag ändå till helgen. Då ska jag äntligen hämta ut min fuskpälskappa som jag vann på Tradera för över en vecka sedan (spännande!!!) och träffa mamma.
Har jag tur så får jag åka hem redan på torsdag.

RSS 2.0