ANALOGUE

 
Sa jag att jag gillar att framkalla bilder i mörkrum? Det är bland det bästa jag vet, tror jag.
Bilden ovan visar några av alla ca 30 bilder jag fotade med skolans analoga Nikon-kamera och framkallade i mörkrummet på Västermalm. Hihi.

KING OF KINGS, GOD OF GODS, MAN OF MENKolla vad som ramlade in genom brevinkastet idag!!!!

CALL IT WHAT YOU WANT

 
Färgerna i denna alltså... ser nästan analog ut, don't ya think?

MEDIOCRE

 
Jag gjorde det igen. Den här gången blev det en väldigt skev Angelina Jolie. Den blev inte särskilt lik, men rätt bra ändå. Som vanligt.

THANK YOU

 
Idag fyller min blogg 2 år. Jag funderade länge på hur jag skulle fira detta; skriva om hur mycket som har förändrats under dessa år? Lägga upp bilder på hur JAG har förändrats? Skriva om hur mycket jag har utvecklats som människa på grund av mitt bloggande (hahaha skoja)? Till slut kom jag överens med mig själv om att det här räcker: Grattis bloggen, tack läsarna!


Och ja, that is blood on my hand. Näsblod för att vara exakt. Hahaha, så äcklig är jag, men vad gör man inte för konsten? PUSS.

I'M A PIRATE

Hur lång kan en dag vara? Skoldagen började 8:30 med idrott, jag gav allt jag hade tills jag i princip kollapsade på golvet. Efter det: samhällskunskap och pannkakslunch. Just nu pågår den 1 h 50 min långa svensklektionen, som är slut om 30 minuter. Efter det här är det en lektion kvar: engelska. Den slutar 16:15.
Jag har ont i halsen, igen. Tack och hej.

I CAN DO IT REAL GOOD

 
Första skoluppgiften är inskickad till läraren! I tid dessutom! Nu har jag gjort mig förtjänt av.... ca 6 timmars sömn. Imorgon är en jobbig skoldag, men dagen efter imorgon är det fredag och då får jag åka hem till mamma!!!!

Godnatt.

TOP OF THE DESK

 
Jag har en känsla av att jag kommer vara ständigt hungrig med denna bild som bakgrundsbild på MacBooken.
Även denna är fotad i London och föreställer pappas första lunch någonstans på Portobello Market. Jag kommer inte ihåg vad stället hette, men maten var fantastisk och det var hur mysigt som helst. Vi satt ute på en balkong trots att det var i November!
THE PEOPLE OF LONDONHa ha ha, jag skrattar åt denna bajskvalité. Blogg.se borde veta bättre än att slakta mina bilder på detta sätt.

VIEW FROM UP ABOVE

 
Fotat genom flygplansfönster, November 2011. 

RSS 2.0