tick tack tick tack

Jag gillar det här med att varje helg känns som ett helt lov nu när jag kan stanna hemma ända till måndag.
Pappa hittade ett gammalt flickrum gömt bakom badrummet på övervåningen, mm.

bonjourDet finns så mycket jag vill göra, men pengarna räcker aldrig till.
I veckan ska jag bjuda hem mina vänner på ost och kex-kväll med film, ser fram emot det!
Nästa lov vill jag åka till Gävle med mina vänner.
När jag blir 18 vill jag nog pierca mig, faktiskt.
Jag vill ha dator, kamera, smink, hårfärg, inredning, kläder.... man kan ju alltid drömma.

gif:ing away


det finns ingen väg tillbaks

Det var ju ett tag sedan nu, men det betyder inte att jag tänker ägna halva detta inlägg åt ursäkter. Jag tänkte snarare berätta om min dag, och visa lite konstiga bilder kanske.

Skoldagen behöver jag nog inte nämna, det är bara ointressant och irrelevant. Det enda egentligen nämnvärda med dagen är att jag, Pisa, Jossan och Jossie gick till Barista vid kl 12:10. Där åt alla utom jag lunch, och vi satt kvar till 15:20, det vill säga ungefär tre timmar! Det var så varmt, mysigt och trevligt där, så vi hade väl ingen anledning att gå därifrån.

På hemvägen tog vi en sväng förbi Ica, där jag köpte frukost, lunch och middag.
Har ätit nu och är trött som jag vet inte vad. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att förra natten var i princip sömnlös. Hoppas jag lyckas hålla mig vaken lite till, jag hade ju trots allt planerat att läsa, titta på film och måla mina naglar!vinterrytm

Klockan är alldeles för mycket, men jag är fortfarande vaken. Dygnsrytmen är nu totalförstörd efter fem dagar hemma hos Jossan, men det var det värt! Det var otroligt mysigt där ute i skogen någonstans utanför Härnösand, trots bristen på internetuppkoppling! Skämt åsido. Vad vi har gjort? Well, vi gick på bio, på The Girl With the Dragon Tattoo, firade ett lugnt och mysigt nyår med god mat och fyrverkerier, kollade på serier och filmer, lyssnade efter kattmannen som spökar där om nätterna, skrattade, drack läsk och åt godis. Det vanliga ungefär, med andra ord.

Nu ska jag sova hårt men kanske inte så länge, och förbereda mig inför mattepluggandet som kommer ta upp större delen av vad som är kvar av lovet. God natt, eller om man kanske säger god morgon.

RSS 2.0